Telefoon: 0255 511 668  |  WhatsApp: 06 826 29 632
Fysiotherapie met persoonlijke benadering!

Nekklachten

Heeft u last bij het omkijken in het verkeer? Of wordt autorijden lastig omdat u niet goed in de spiegels kunt kijken? Nekklachten kunnen ons belemmeren, waardoor alledaagse activiteiten erg lastig kunnen worden om uit te voeren.

Over het algemeen hebben nekklachten een goed natuurlijk herstel, maar ook vaak genoeg heeft de nek een beetje hulp nodig om te herstellen. Er kan sprake zijn van een verhoogde spierspanning, slecht functionerende gewrichten of soms zelfs een zenuwbeknelling. Voor al deze problemen kunt u bij ons in de praktijk terecht. Logischerwijs zullen wij starten met een intake, waarin wij specifiek kunnen onderzoeken waar de oorzaak van de klacht ligt. Zo kunnen wij u op een gerichte behandelen, passend bij uw klacht! Bij een verhoogde spierspanning bijvoorbeeld (wat ook voor hoofdpijn kan zorgen), kunnen wij gebruik maken van ‘Dry Needling’. Hierbij prikken wij de spanningspunten in de spieren aan met een naaldje, om zo het spanningspunt te verhelpen en de gehele spier te laten ontspannen. Uiteraard altijd in overleg en met uw goedkeuring.
Onze behandelingen voor de nek zijn altijd individueel en ‘hands-on’, en in combinatie met oefeningen kunnen we er samen voor zorgen dat uw klachten zo snel mogelijk verholpen worden.

 

Partners en aangesloten bij