Telefoon: 0255 511 668  |  WhatsApp: 06 826 29 632
Fysiotherapie met persoonlijke benadering!

Enkel- of voetklachten

Wanneer u klachten heeft van de enkel of voet wordt u waarschijnlijk belemmerd in iets wat we iedere dag aan het doen zijn: lopen. Een enorm vervelend probleem waar u zo snel mogelijk vanaf wilt.

De meest bekende klacht is waarschijnlijk wel de enkelverzwikking. Vaak heeft deze blessure met een klein beetje ondersteuning en sturing een heel goed natuurlijk beloop (dat wil zeggen de klacht herstelt goed uit zichzelf). Echter, zonder deze ondersteuning en sturing kan dit wel eens een lastiger en langduriger probleem worden. Onze enkelbanden zijn de sturende functie van het gewricht, wat bij een verzwikking er dus meteen voor zorgt dat deze sturing fout gaat. Met de juiste prikkels kunt u spoedig weer uw normale dagelijkse activiteiten oppakken.

Een andere veelvoorkomende klacht is de hielspoor. Een nare zeurende/scherpe pijn onder de hiel. Middels nieuwe technieken van Medical Taping en Dry Needling, na een goede intake en onderzoek om de echte oorzaak van de klacht te vinden, kan er gelukkig ook bij deze klacht tegenwoordig goed behandeld worden.

Hiernaast zijn er natuurlijk nog veel meer klachten die aan de enkel of voet kunnen zijn. En ook voor deze overige klachten kunt u uiteraard bij ons terecht voor een intake om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen, waarna we een behandelplan opstellen om u zo snel mogelijk van de klachten af te helpen!

Partners en aangesloten bij