T 0255 511 668
Fysiotherapie met persoonlijke benadering!

Belangrijke informatie voor 2019

Beste bezoeker van Fysiotherapie Zeeweg,

Het laatste jaar is er een hoop gaande binnen fysiotherapie Nederland. We voeren de laatste maanden actie richting zorgverzekeraars en proberen de overheid ervan te overtuigen dat het zo echt niet langer meer kan.

Wij voeren actie tegen de zogenaamde behandelindexen, wurgcontracten, administratiedruk en voor marktconforme tarieven.

Om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten om voor 2019 bijna alle contracten te tekenen. Wel hebben wij echter moeten besluiten om geen contract meer af te sluiten met CZ-groep. Hieronder vallen OHRA, CZdirect.nl, Delta Lloyd en CZ. Zo ook geen contract met De Friesland Verzekeraar en Caresq. Hieronder vallen Promovendum, National Academic en Besured.


Kunt u dan niet meer door ons behandeld worden?

Jawel! Als u verzekerd blijft bij CZ, dan krijgt u van ons een rekening die u zelf kunt indienen bij CZ. In veel gevallen krijgt u het hele bedrag vergoed (Ohra en Delta Lloyd 100% vergoeding) en soms een gedeelte ervan (CZdirect.nl en CZ 75% vergoeding).

Blijft u verzekerd bij De Friesland verzekering of Caresq (Promovendum, National Academic en Besured) dan krijgt u ook van ons een rekening die u zelf kunt indienen en hier krijgt u ook een volledige vergoeding van 100%. Informeer uzelf altijd goed bij uw eigen zorgverzekeraar.


Overstappen

U bent vanaf december natuurlijk ook weer in de gelegenheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar waar wij wel een contract mee hebben! Een zorgverzekering die minder administratieve lasten van ons vraagt waardoor wij meer tijd kunnen besteden aan u als patiënt.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan uw behandelend fysiotherapeut of aan de balie. Wij kunnen u helpen bij uw keuze.

Wij hopen via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat wij u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Hartelijke groeten,

Namens het team Fysiotherapie Zeeweg

 

Partners en aangesloten bij